Kynttilämielenilmaisu 5.11.

Kynttilämielenilmaisu 5.11.
koronaan kuolleiden muistoksi

Tervetuloa mukaan muistamaan, suremaan ja kunnioittamaan koronaan kuolleita pyhäinpäivän muistohetkeen kynttilämeren ääreen. Koronapandemiaan on kuollut Suomessa yli 6000 ihmistä, maailmanlaajuisesti yli 6,5 miljoonaa ihmistä. Haluamme tarjota tilaisuuden muistaa yhdessä näitä ihmisiä - ystäviä, tuttuja ja vieraita. Tilaisuus on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.


Tapaamme pyhäinpäivänä la 5.11. klo 17 Senaatintorilla. Otathan mukaan oman valosi. Led-kynttilät/-soihdut kestävät säätä perinteisiä kynttilöitä paremmin, toisaalta perinteinen kynttilä lienee ekologisempi valinta. Yhdistämme yksittäiset kynttilät lohdulliseksi valomereksi. Lopuksi otamme kynttilämme taas mukaan jättääksemme torin siistiin kuntoon.

Pyrimme luomaan kaikille turvallisen tilan, joten suojaathan toisia osallistuessasi. Tule paikalle vain oireettomana ja ota huomioon, että tapahtumaan osallistuu ihmisiä, joille koronatartunta on vakava terveysriski. Järjestävä taho suosittelee hengityssuojaimen käyttämistä, koska tilaisuudessa voidaan välillä olla tiiviistikin.

Jos fyysisesti paikalle tuleminen on hankalaa mutta haluat osallistua, tapahtumalla on varjotapahtumansa sosiaalisessa mediassa. Voit osallistua myös laittamalla käyttämääsi sosiaalisen median kanavaan valokuvan kynttilästä pyhäinpäivän hämärässä tunnisteella #muistankoronaankuolleita.

Tilaisuuden järjestää uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Korona ei ole ohi -kansalaisverkosto. Viikottain Suomessa kuolee koronaan edelleen noin 50-110 kansalaista. Meille, jotka muistamme ja suremme koronaan kuolleita ja kuolevia, korona ei ole ohi.

https://www.facebook.com/events/1156266178653263
https://www.koronaeioleohi.com/

Luo kotisivut ilmaiseksi!